Siirry pääsisältöön

Tervetuloa vanhempien keskusteluun

Arkoja aiheita
Arkoja aiheita

Päätöksiä pitäisi tehdä

Nyt pitäisi tehdä suuria päätöksiä. Mies siis ei halua lähettää eropapereita, sillä on se toinen nainen, Haluaa vielä miettiä erotaanko vai ei. Mä en tiedä mitä tehdä, En halua olla se toinen nainen, mikä tällä hetkellä olen. Tapaillaan, viestitellään ja... (Lisää)

Mitä tehdä?

Sanokaa ny mitä mä teen... Äidinäiti tekee kuolemaa 300km:n päässä. Haluaisin mennä hyvästelemään, mutta jos lähden nyt, mun täytyy ottaa kaikki neljä lasta mukaan ja se on aika raskas reissu varsinkin tuolle vajaa 10-kuukautiselle. Jos odotan, että isäntä tulee kotiin,... (Lisää)

Ahdistaa... :'(

Joku aika sitte kirjotin tuola raskaana osiossa siitä kuinka pomo on tän mun raskauden johdosta ruvennu ns.savustamaan mua irtisanoutumaan. Nyt olin 2viikkoa saikulla selkäsärkyjen takia ja sinä aikana ehtiny oleen liiton kans hyvin tekemisissä. Nyt kuitenki tänään mulle kirjotettiin lääkärin... (Lisää)

Neyti

Jostain syystä en pääse sinulle ketjuusi vastaamaan joten aloitan uuden ketjun. Haluan ottaa osaa suruusi ja toivottaa paljon voimia. Ei ole sanoja joilla lievittää suruasi mutta tule purkamaan pahaa oloasi jos siltä tuntuu. Se todella helpottaa.