Siirry pääsisältöön

Tervetuloa vanhempien keskusteluun

Erityishoitoa vaativat lapset
Erityishoitoa vaativat lapset

Sokerivauvat?

Kellään kokemuksia? Mulla tehään toista kertaa sokerirasitustesti koska vauvan mahanympärys on isompi kun pitäis :P Mutta toivotaa et kaikki ois hyvin :)

asiaa meijän pojasta :)

Elikkös meijän 5v pojalla on kielellinen erityisvaikeus. Poika puhua pajattaa mutta paha vaan siitä ei selvää saa. Diagnoosi on kielellinen erityisvaikeus puheentuottamisessa vaikea-asteisena. Poika ymmärtää kyllä mitä puhutaan mutta sen oma puhe ei tuu siltä jostakii syystä ymmärrettävässä muodossa, en... (Lisää)

elämän pieniä iloja :)

vein meijän 5v poikaa (kielellinen erityisvaikeus puheentuottamisessa vaikea-asteisena) tänä aamuna päiväkotiin. Juttelin pojan avustajan kanssa miten aiemmin viiikolla ollut foniatrin käynti oli sujunut. Sanoin että se foniatri suosittelee pojalle pidennettyä oppivelvollisuutta, mutta ei vielä tiietä miehen kaa että haetaanko sitä.... (Lisää)

lapsille tuli ajat foniatrille

ja minnuu hiukka jännittää mitä se tuumaa tuosta meijän pojasta... Miun mielestä sen puhe ei oo juurikaan selkiytynyt vuuessa, ja ensi syksynä ois eskarin aloitus niin tässä nyt eletään tosissaan jänniä aikoja. Taikka jotenkii mie "pelkään" että se määrää pojan... (Lisää)