Siirry pääsisältöön

Tervetuloa vanhempien keskusteluun

Imetys
Imetys

Viestit
Imetys

Apua!Onko tää ihan normaalia...?

Joo, kädetön kolmen lapsen äiti kyselee... :) Tämä meidän uusin tulokas on nyt kolme viikkoa vanha. Äh, en tiedä, mistä aloittaisin... Eli on saanut sairaalassa jo lisämaitoa, kun ei vaan meijerilaitokseni tuotanto ole riittävä - eikä siinä mitään, näin on... (Lisää)

Viestit
Imetys

Yötissittelystä pois - vinkkejä?

Auttakaa nyt, kuinka saisin tän meidän neidin yötissittelyt pois? Ikää siis 8kk, toisinaan nukkuu 10h putkeen eli pärjää kyllä syömättä yön yli. Mutta tuntuu, että nyt tissi on vaan huvituttina neljäkin kertaa yössä.. Viime yönä yritin olla antamatta tissiä, tai... (Lisää)

Viestit
Imetys

Imetysliivit

Mie oon raskaana nyt viikolla 35 ja yhdet imetysliivit olen hommannut, sellaiset joustavat, mutta ne ei tunnu hirveän tukeville sitten tavallisessa käytössä (yöllähän ja synnärillähän ne sitten on varmaan mukavat). Mutta kysymys kuuluu, isoneeko ne tissit VIELÄ hirveesti synnytyksenkin jälkeen,... (Lisää)

Viestit
Imetys

Onko tää enää totta!?

Kirjoittelin aiemmassa ketjussa tästä minun vas.rinnan polttavasta, pistävästä kivusta joka senkuin jatkuu..ekaksi otin neuvolaan silloin yhteyttä ja aloitin hoitamalla rintaa sitruunalla ja puolukalla. Ei apua. Sitten neidin neuvolassa puhuin asiasta lääkärin kanssa ja määräs mulle lääkkeen siihen, jota käytin 6päivää.... (Lisää)