Siirry pääsisältöön

Tervetuloa vanhempien keskusteluun

Keskenmenot ja lapsettomuus
Keskenmenot ja lapsettomuus

Keskenmeno vai mitä ihmettä?!?

Moikka! Olen tällä hetkellä rv 9+5 ja huomasin toissapäivänä kun kävelin että jotain valuu pitkin reisiä. Noh menin vessaan ja huomasin että reisissä oli jotain ruskeen värsitä limaa. Nyt on ollut pikkuhousun suojat käytössä jotta näkisin että tuleeko verta tai... (Lisää)

Jo toinen keskenmenoko?

Hei! Noin 2 kk sitten sain varhaisen keskenmenon, joka alkoi selkäkivulla ja johti aika runsaaseen vuotoon ja selkä- alamahakipuihin.. Yhdet menkat välissä ja olinkin jo taas raskaana. Mutta nyt sitten aamulla selkäkipua ja tuli hetken niukasti verta... Olisi todella haluttu... (Lisää)

keskenmenon jälkeen heti uutta yritystä?

Haluaisin kysellä onko kellään kokemuksia raskautumisesta heti km:n jälkeen ilman yksiäkään menkkoja välissä? Ite ajattelin jättää yhden kierron väliin ennen kuin yritetään uudestaan, mutta tulipa sitten oltua ilman ehkäisyä ja nyt tuntuu, että ovis olis tullu heti perään.. Yritin kauheasti... (Lisää)

Kaavinta nro 2 edessä

Pikakelaus; 12.12.12 plussa rv (muistaakseni) 3+4, pari viikkoa tästä tiputteluvuoto alkaa ja meen yksityiselle ultraan kun ei kunnalliselle ota. Rv 5+jotain yksityiseltä hippulat vinkuen sairaalaan jatkotutkimuksiin (ei löytänyt alkiota), diagnoosi uhkaava keskenmeno ja kohdussa mahdollisen alkion lisäksi n. 2x2,5cm MÖHKÄLE... (Lisää)