Siirry pääsisältöön

Tervetuloa vanhempien keskusteluun

Matkailu lapsen kanssa
Matkailu lapsen kanssa

oulun nallikarissa käyneitä?

ollaan lauantaina lähdössä lappiin ja tarkoitus olisi matkalla pysähtyä oulun nallikarissa. kertokaapas minne kannattaa 1,5v. ja vajaa 3veen kanssa mennä? ja onko siinä jokin hyvä ja suht halpa ruokailupaikka lähellä? ja muutakin tietoa voi laittaa. kiitos!

Lapsen synnytys ulkomailla

Hei, Olemme raskaana ja näillä näkymin lapsemme tulee syntymään ulkomailla (Euroopassa). Ajatus tästä kovasti jännittää, kun synnytys tapahtuisi kielellä, jota en osaa. Onko kenelläkään muulla kokemusta ulkomailla synnyttämisestä? Kokemuksia kuulisin mielelläni myös neuvolatoiminnasta Euroopassa ja etuuksien saamisesta ulkomaille. Itse teen... (Lisää)

Turvakaukalo/ turvaistuin autoon.

Tässä yrittäny katella että minkälaisen systeemin sitä hommais autoon. Toisaalta ois kiva semmonen turvakaukalo jonka pystys muuttaan sit turvaistuimeksi ja meni useamman vuoden autossa käytössä, ettei tarvis ostaa erikseen turvaukaukaloa ja sit vuoen puolen toista päästä uutta. Millasia teillä on... (Lisää)

Sisarusrattaat

Millaisia vaunuja/rattaita niillä joilla lapsilla pieni ikäero? Meidän lapsille tulee vajaa 2v ikäeroa ja mietin pitäiskö tuplat ostaa, isommalle istuin ja vauvalle koppa. Millaset? Istuimet vierekkäin vai peräkkäin/päällekkäin? Sen verran mitä oon katsellut niin kalliita ainakin ovat kun kaikki osat... (Lisää)