Siirry pääsisältöön

Tervetuloa vanhempien keskusteluun

Perhe ja suhteet
Perhe ja suhteet

onko oikein kun isän ei anneta pitää isyysvapaata!

mieheni ei anneta pitää isyysvapaata ollenkaan ollaan pian lapsen syntymästä asti (26.8.2012) kysytty että onnistuuko isyysvapaan pitäminen niin aina sanotaan ettei nyt..aivan ihmeellistä touhua.tosin olen minä hyvin tytön kanssa pärjännyt kahdestaanki päivisin mutta kyllä sitä välillä tarvii toistakin vaikka käy... (Lisää)

Yksin, kahdestaan.

Pidemmän kaavan tarina . . Muutaman kuukauden yhdessäolon/asumisen tulokseni tulin raskaaksi edeltävänä iltana kun tulevan lapsen isän täytyi sitten siirtyä työtehtäviin satojen kilometrien päähän minusta.Olimme kuitenkin vielä "me"-asteella tulevaisuuden suhteen ja keskittyisimme töihimme. . Tein raskaustestin 1 ½kk hänen lähtönsä... (Lisää)

Piileviä vinkkejä tulevilta isovanhemmilta

Minulla on ollut aina todella lämpimät ja hyvät välit omien vanhempien kanssa. Soittelemme päivittäin ja jaamme avoimesti päivän ilot ja surut. Olen ensimmäinen sisaruksistani, joka saa perheenlisäystä. Odotamme puolisoni kanssa rv 14. Raskaus oli suuri yllätys ja kerroin raskaudesta heti... (Lisää)

Miten kerroitte uutiset?

Haluaisin kuulla miten te muut olette kertoneet raskaus uutiset muille? Minua jännittää kertoa vaikka on toinen tulossa mutta tiedän että mieheni vanhemmat ei suhtaudu hyvin tähän uutiseen ideoita!?