Niin, otsikko kertookin oleellisen. Meille ehdotettiin eilen neuvolassa että tälläinen mahdollisuus on olemassa jos meitä kiinnostaa. Tarkoittaako se että me oltaisiin tarkemmassa syynissä vai mitä? Mulla kun on ollut masennusta ja ahdistusta ennen raskautta, nyt tosin ollaan jo paremmalla puolella ja terapiassa käyn. Suurin pelkohan mulla on se että meiltä otetaan lapsi huostaan näiden mun mielenterveysongelmien takia. Plus että meillä on anoppi sekoittamassa pakkaa, hän on sitä mieltä että mä olen näiden sairauksien vuoksi kelvoton äidiksi. Voin kuvitella että kun hän saa lapsen synnyttyä tietää tästä tulokkaasta (emme ole kertoneet raskaudesta emmekä kerro, jotta saamme odotusrauhan) alkaa sellainen hullunmylly että alta pois. Hän yritti vuosi sitten estää minun ja mieheni häät ja uhkaili rikosilmoituksilla kun olin mm. mennyt sanomaan häntä mustasukkaiseksi julkisesti. Anoppi on terveydenhoitoalan ammattilainen ja tietää kyllä mistä narusta vetää jos päättää viedä poikansa perheeltä lapsen pois. Pelkään että jos lapsi on todella vaativa tai itkuinen että miten jaksan, mutta uskon että pärjäämme aina jotenkin. Rakkautta ja huolenpitoa lapsi kyllä tulee saamaan ja emme me olisi ryhtyneet lasta yrittämään jos minä en olisi siinä kunnossa että jaksan pientä hoitaa. Pelottaa vaan että mitä sairaat ihmiset voivatkaan saada aikaan.