Siirry pääsisältöön

Äitien terveys
Äitien terveys
0 followers
0 questions
211 posts

Onko sinulla kysyttävää käyttäjältä Äitien terveys?

Kirjaudu sisään kysyäksesi Äitien terveys julkisesti tai nimettömänä.

Kilpirauhasen liikatoiminta!

Eli tänään lääkäri (tai oikeesti hoitaja jonka lääkäri oli käskeny soittaa) soitti mulle ja sano et liikatoimintaan viittais arvot. Ens keskiviikkona meen uudestaa verikokeisiin ja siitä sitte soitto lääkärille aika varmasti. Mä sit typeränä menin lukemaan netistä siitä ja nyt... (Lisää)

onko muillakin mammoilla selkärangan jäykkyyttä?

en tiedä missä kulkee raja normaalin jäykkyyden ja hmm.. epänormaalin jäykkyyden kanssa. mutta itselläni siis aina kun istun vähän kyyryssä tai kyykin tai muutoin olen kumarassa, niin siitä ojentuminen alkaa olla todella vaivalloista. ennen siitä seuranneeseen selkäjäykkyyteen piti kyyristellä koneen... (Lisää)

kiitti vaan teille! nyt mie poden jo ennakkoon raskausoireita:D

senkin mammat kun menitte jo tällläileen sikiämistreffejä, mie en oo ees pillereitä lopettanu ku oireilen jo samoin ku viimeksi tiineenä ollessa! voi tsiisus:D! karmea kuvotus jyllänny eilisestä saakka, lonkkia ja selkiä särkee ja sukkapuikkokipuja tuntuu.tää ei voi olla totta! mie... (Lisää)

Kysymys menkoista!

Tästäki on varmaa viis ja miljoona keskustelua mut ei ainakaa silmiin osunu ku selailin joten alotetaa uus aihe :D Eli kuinka nopeasti teillä on tullu menkat e-pillereiden lopettamisen jälkeen? Mä lopetin joku kuukaus sitte (noin suurinpiirtein) pillerit eikä menkkoja oo... (Lisää)