Siirry pääsisältöön

Ehkäisy
Ehkäisy
0 followers
0 questions
48 posts

Onko sinulla kysyttävää käyttäjältä Ehkäisy?

Kirjaudu sisään kysyäksesi Ehkäisy julkisesti tai nimettömänä.

Viestit
Ehkäisy

Kuparikierukka

Heips! Onko monellakin kokemusta kuparikierukasta? Kun itselle ei passaa noi hormoonivalmisteet ollenkaan, niin päädyin sit kuparikierukkaan... Onko mimmosia oireita tullut ja onko vuoto lisääntynyt huomattavasti vai niukentunut/pysynyt entisellään? Itsellähän on suhteellisen rusnas ollut aina, niin vähän jänskättää kuinka elimistö sitten... (Lisää)

Viestit
Ehkäisy

Minipill lopetus

Lopetin minipillereiden syömisen 3.5. Tätä ennen olin syönyt minipillereitä useamman vuoden, mutta noita kyseisiä minipill merkkisiä vasta viime kesästä. Kuukautiseni olivat pillereillä pois muutaman kuukauden. Lopettamisen jälkeen kuukautiseni alkoivat melkein heti eli 7.5. Tämän jälkeen minulla ollut alavatsakipuja ja rintojen... (Lisää)

Viestit
Ehkäisy

Kokemuksia mirenasta?

Onko kellään kokemusta? Synnytin 7/22 alateitse, 1/23 asennettiin Mirena kierukka. Koko tammikuun vuodin lähes päivittäin, helmi-, maalis- ja huhtikuu meni ilman vuotoja ja olinkin jo onnellinen että tämähän taitaa toimia. Lagat tunsin ne oli suhkot syvällä mutta tunsin kuitenkin. Nyt... (Lisää)

Viestit
Ehkäisy

Hei! Huolettaa!

Mulla on kierukka otettu pois tossa 22 syyskuuta. Sen jälkeen nyt tähän päivään asti, ei ole kuukautisia kuulunut, eli yli 2kk. Onko enää normaalia? Viimeisin raskaustesti tehty 4pv tätä kuuta ja nega.