Siirry pääsisältöön

Hauskat jutut
Hauskat jutut
0 followers
0 questions
32 posts

Onko sinulla kysyttävää käyttäjältä Hauskat jutut?

Kirjaudu sisään kysyäksesi Hauskat jutut julkisesti tai nimettömänä.

houston, we have a problem! :DD

töissä tullee ihan kiitettävästi vastaan kaikkea hassua ja erikoista, joista muodostuu itselle aina sellainen oma top10:sä. milloin joku näkee siittiöitä lattialla, milloin on huutavia perhosia tai pyydetään ludepommeja. mutta siis. ensimmäistä kertaa joku pyytää miut kotiinsa HAISTELEMAAN LAPSIA:D!! pyyntö tuli... (Lisää)

Vauvan syntymä

Menin herättämään meidän perheen esikoisen,melkein 3v tyttären ja sanoin hänelle, että "tänään on se päivä, kun vauva syntyy ja äitin pitää lähtee sairaalaan ja te menette pikkuveljen kanssa mummolaan hoitoon". Tyttäreni nousi sängystä ylös ja silmät suurena kysyi minulta "Äiti,... (Lisää)

Looking forward to make friends

Hi, I am a new mum with a 3 months beautiful daughter , i am a Pakistanilainen living in Helsinki, Konala Looking forward to make friends with babies so that i can have some adult time with someone along with... (Lisää)

❤️Maaliskuiset 2021✨

Elikkä ketju kaikille joilla laskettuaika maaliskuussa 2021! Vikko sit tein positiivisen raskaustestin ja tällä hetkellä viikkoja pitäisi olla 5+4. Toinen raskaus kyseessä, mut silti yhtä jännää. Koko ajan pitää kaivaa raskaus/vauva aiheista tietoa. Niin superonnellinen olo! Eka neuvolakäynti on n.... (Lisää)