Siirry pääsisältöön

♥ Nyt juhlitaan! ♥
♥ Nyt juhlitaan! ♥
0 followers
0 questions
123 posts

Onko sinulla kysyttävää käyttäjältä ♥ Nyt juhlitaan! ♥?

Kirjaudu sisään kysyäksesi ♥ Nyt juhlitaan! ♥ julkisesti tai nimettömänä.

Vauva syntyi 3.6 3

Ai että oon ilonen et tää on vihdoin ohi ja mulla on ihana pikkunyytti 3 Ihan mun näkönenki kuulemma :3 Ainoa pahapuoli on et nyt vuotaa ku seula ja maha on aika kipee :P Mut kaikki oli vaivan arvoista 3... (Lisää)

meidän unikoulu onnistui!!

elikkäs nyt tuo poju nukkuu yönsä huutamatta mutta... mulla on tosi huono äiti-fiilis. tarkotus oli opettaa niin että mä nukutan sen illalla ja siitä nukkus aamuun, mutta noh... poju hermostuu siitä ku mä olen sängyn vieressä, huutaa kurkku suorana, siten... (Lisää)

Rakenneultra kuulumisia <3

Hei. Meillä oli tänään rakenneultra, viikkoja 20+0. Kaikki oli kunnossa, vauvan koko vastasi viikkoja, painoarvio 313g. Näyttäisi, että toinen tyttö on meille tulossa, ei löytynyt pippeliä :) Nyt voi taas jatkaa rauhallisin mielin odotusta ja olo on onnellinen

yksi vuotta täyteen tänään!!!

niin se vauvavuosi hujahti silmissä ja tuo pikku termiitti juhlii tänään ensimmäisiä synttäreitään :) sen kunniaksi otti aamulla ensiaskeleensakkin jo!!! tosin flunssan merkeissä menee nämä synttärit ja kahden tunnin yöunilla, mutta toivotaan että iltaa kohden jo piristyy. niin se aika... (Lisää)