Siirry pääsisältöön

Raskaana
Raskaana
1 follower
0 questions
808 posts

Onko sinulla kysyttävää käyttäjältä Raskaana?

Kirjaudu sisään kysyäksesi Raskaana julkisesti tai nimettömänä.

Viestit
Raskaana

Lahjamunasoluilla onnistuneita? ❤️

Hei! Onko muita lahjamunasoluilla plussanneita? Itse plussasin juuri ensimmäisestä siirrosta..ja tänään on 5+0. Toissapäiväinen veritesti näytti hcg: 1046.❤️ Ja sen perusteella näyttäisi hyvältä. 2 viikon päästä varhaisultra.. Jännityksessä eletään, että kaikki menisi nyt hyvin!!🙏 Takana pitkä lapsettomuus ja useita vuos... (Lisää)

Viestit
Raskaana

Ahdistus

Heips, halusin tulla täältä kyselee että onko muillakin ollut ahdistusta raskausaikana. Oon siis 26 viikoilla ja ihan toivottu raskaus, mutta silti tuntuu melkeenpä jatkuvaa ahdistusta ja en tiedä mistä se johtuu. Ensimmäinen lapsi kyseessä mutta olen koittanut käydä päässä läpi... (Lisää)

Viestit
Raskaana

rv7 juttuseuraa vailla

Olen 25-vuotias ja ensimmäinen raskaus, viikkoja noin 7. :) juttuseura kelpaisi tai vaikka ihan livenäkin näkeminen ja tutustuminen. :) oulun seutu

Viestit
Raskaana

Alkuvuodesta/keväällä 2019 synnyttäviä vertaistueksi?

Hei kaikki! :) Olen 25-vuotias esikoistaan odottava 7+5 raskausviikoilla oleva nainen Vantaalta. LA on 3.3.2019. Kaipaan kovasti muiden odottavien tukea, koska kaikki tämä on samalla niin upeaa mutta mielettömän pelottavaa. Kaiken lisäksi kärsin voimakkaasta raskauspahoinvoinnista, minkä takia olen joutunut olemaan... (Lisää)