Siirry pääsisältöön

Synnytys
Synnytys
1 follower
0 questions
111 posts

Onko sinulla kysyttävää käyttäjältä Synnytys?

Kirjaudu sisään kysyäksesi Synnytys julkisesti tai nimettömänä.

Viestit
Synnytys

Perätila synnytys

Hei. Olen rv 37+4 ja ultrassa todettiin perätila. Ulkokäännös ei onnistunut. Magneetti kuvissa todettiin et alatiesynnytys onnistuu. Onko muita kohtalo tovereita? Ootko viimeisen vuoden sisällä synnyttäny perätila lapsen alateitse? Haluan keskustelu tovereita ja kokemuksia kuulla. en nuhteluita synnytystavan vuoksi.

Viestit
Synnytys

Aikaisempana synnytystapana sektio

Heippa, tälläistä siis olen pohdiskellut: Esikoinen syntyi 4/18 sektiolla virheasennon vuoksi. Nyt toista odottaessa mies ja terkka ovat alusta asti kyselleet mitä mieltä olen tulevasta synnytyksestä. Mies ehdottamasti sitä mieltä että suunniteltu sektio. Esikoista en pystynyt imettämään koska maito ei... (Lisää)

Viestit
Synnytys

Limatulppa irtosi.. Jokohan kohta alkais synnytys? :)

Tosiaan tana aamuna irtosi tuo limatulppa, ei voinut erehtya kun pyttyyn oli tippunut geelimainen klontti jossa veriviiruja. Esikoisen odotuksessa tuon limatulpan irtoamisesta meni 3 paivaa ennen kuin synnytys kaynnistyi, nyt alkoi siis todenteolla jannittaan!!! Ois kiva tietaa, kauanko muilla on... (Lisää)

Viestit
Synnytys

Sydän pakahtuu

Onnentunne uskomaton, kiitollisuus rajaton. Syliin suljen tämän pienen, aarteen kaikkein kalleimman. Poika, aivan täydellinen, syntyi tänään perheeseemme. Mitat pikku herran on;4035g ja 51cm. Kokonaan nyt on perhe koossa, sydän täyttyy rakkaudesta 3 Viisikostaan kiitolliset P&J Olipa koitos. Todella rankka leikkaus.... (Lisää)