Siirry pääsisältöön

Uniopas
Uniopas
1 follower
0 questions
59 posts

Onko sinulla kysyttävää käyttäjältä Uniopas?

Kirjaudu sisään kysyäksesi Uniopas julkisesti tai nimettömänä.

Viestit
Uniopas

Mitenhän mun pitäis toimia?

nyt arvon mammakollegat! mie alan olemaan niin väsynyt että pää hajoaa kohta! nyt se huudatusunikoulu on kohta pakko aloittaa, mä en enää muuta keksi!! elikkäs kaikki jotka tuommosen on suorittanut ja saanut lapsensa sillä nukkumaan, miten toimitte? kauan lapsi huuti... (Lisää)

Viestit
Uniopas

1v4kk ikäisen yöhuudot?

Homma vähän lähtenyt käsistä enkä enää osaa tehdä juurikaan muuta kuin antaa sitä mitä tyttö pyytää eli maitoa keskiyöllä! Tausta: Tyttö nukkunut yönsä 2kk ikäisestä asti heräämättä öisin. (En laske mukaan korvasärkyä tai hampaiden tuloa) 9kk ikäisenä ei tarvinnut enää... (Lisää)

Viestit
Uniopas

Vauva 6kk nukkunut aina huonosti

Osaisikohan joku antaa vinkkejä, miten saisin kohta 6kk ikäisen vauvan nukkumaan yönsä paremmin kuin heräämällä jopa tunnin välein. Öisin vauva herää noin 6-10 kertaa ja alan olla todella väsynyt, koska tätä huonounisuutta on jatkunut vauvan syntymästä lähtien. En ole siis... (Lisää)

Viestit
Uniopas

Alkuyön raivarit

Pakko nyt vaan avautua, tää on varmasti ihan ohimenevää ja neiti vaan reagoi muutokseen... Mutta neiti siis 8kk ja viikko sitten lopetettiin yötissittely. Neljä ensimmäistä yötä meni loistavasti; neiti nukkui 20-6 heräämättä. Viidentenä yönä heräs kerran puoli viiden aikaan, nukahti... (Lisää)