Siirry pääsisältöön

Vauvoista
Vauvoista
0 followers
0 questions
298 posts

Onko sinulla kysyttävää käyttäjältä Vauvoista?

Kirjaudu sisään kysyäksesi Vauvoista julkisesti tai nimettömänä.

Viestit
Vauvoista

Pienipainoisen rautalisä

Meillä syntyi kesäkuussa pikkusen vaille 2500g painava ihana pikkuprinssi ja tästä johtuen joudutaan antamaan rautalisää. Mutta kun mikään ei sovi. Aivan kauheita kouristus vatsanväänteitä. Itketään naamapunasena koko vartaloa vääntäen ja huutaen päivät ja yöt. Neuvolaan olen ollut yhteydessä Lähinnä vertaistukea... (Lisää)

Viestit
Vauvoista

Hampaita??

Noniin, kysymys kuuluu, kuinka nuorena voi hampaat alkaa puhkeamaan?? Tuolla 2kk pojalla pilkottaa ihan selkee hammas (no joku valkonen siellä on..) edessä alhaalla, on nyt viimepäivät ollu aika levoton ja kitisee aika-ajoin, nyt alkanut tunkemaan kaikkea mahdollista suuhun, nyrkkiä, hihaa,... (Lisää)

Viestit
Vauvoista

kesällä ulkoilusta

Heips. Aloin tässä miettimään, että oltiin suunniteltu miehen kanssa menevämme viikonloppuna sellaiselle "vuorelle" luontopolkua pitkin kävelemään ja sinne sitten vähän piknikille.. Nyt vaan mietin, että miten me varustaudutaan tuon 2kk ikäisen lapsukaisen kanssa? Lapsi kulkee rintarepussa sen reissun.. Miten esim.... (Lisää)

Viestit
Vauvoista

6,5kk päikkäri vaikeuksia.

Mikäs on ku tuo meijän vaaveli ei suostu päikkäreille.. Tai siis istuallee aina rattaisii nukahtaa ja sit voi laittaa selkänojan alas mut ei muuten ala nukkuun..