Siirry pääsisältöön

Vinkkejä raskaana oleville
Vinkkejä raskaana oleville
0 followers
0 questions
72 posts

Onko sinulla kysyttävää käyttäjältä Vinkkejä raskaana oleville?

Kirjaudu sisään kysyäksesi Vinkkejä raskaana oleville julkisesti tai nimettömänä.

Ei raskausarpia eikä epämääräisiä lisäaineita vauvalle

Olin ennen raskautta hyvinkin timmissä & hoikassa kunnossa. Pitkin raskautta tunsi mahani venymisen turhankin hyvin. Vatsani lisäksi rintani ovat kasvaneet hurjasti, useammalla kuppikoolla. Olen selvinnyt [b][u]täysin[/u] ilman raskausarpia[/b] kiitos manteli- ja kookosöljyn. Öljyt ovat 100%:sti mantelia/kookosta (kumman nyt valitsetkaan) eli... (Lisää)

Henkinen hyvinvointi

Olen huomannu tässä raskaana ollessa että on hirvee tärkeetä tuo henkinen hyvinvointi. Tosi tärkeetä on oma ajattelu tapa. Kuulee niitä juttuja missä jotku raskaana olevat laittaa kaiken syyksi raskauden. eli siis että kaikkeen laittaa syyksi ettei voi mitään tehdä ku... (Lisää)

Käytetyt vaunut - hyvä vaihtoehto!

Kovasti monet pohtivat kannattaako käytettyjä vaunuja ostaa. Mielestäni kyllä kannattaa! Pienellä vaivannäöllä löytää käytetyt vaunut, jotka ovat ihan uudenveroiset ja edulliset! Itse katselin huuto.net:ssä ja tori.fi:ssä käytettyjä yhdistelmävaunuja. Monia hyvänlaatuisia yhdistelmävaunuja tuli vastaan ihan omalta paikkakunnalta sekä vähän kauempaakin, ja... (Lisää)

Suolen tyhjäys...

Kahden raskauden loppuvaiheessa mulle on tullut aikoja, jolloin kakkaa ei ole meinannu tulla moneen päivään ja ilmaakin on kertynyt suoleen... Pöntöllä istuessa olen hieronut masun sivuja reippaasti ylöspäin kummaltakin mahan sivulta ja johan on ilmat lähtenyt liikkumaan ja kakkakin on... (Lisää)