Siirry pääsisältöön

Vinkkejä vanhemmille
Vinkkejä vanhemmille
0 followers
0 questions
254 posts

Onko sinulla kysyttävää käyttäjältä Vinkkejä vanhemmille?

Kirjaudu sisään kysyäksesi Vinkkejä vanhemmille julkisesti tai nimettömänä.

lakanan paikallaan pitäjä... vanha mutta toimiva.

kanttasin juuri ommella kuminauhat nurkkien kohdalle poikien lakanoihin kulmittain/ isompiin laitoin solmittavat nauhat poikittain alle! kyllästyin kun pojat nukkuu niin levottomasti sukimaan ja laittamaan pinnikseen lakanaa joka on mulle pätkälle mahdoton tehtävä! niin laitoin kuminauhan kii lakanoihin ja enää en... (Lisää)

Vinkki kaappeja tutkivan taaperon vanhemmille ;)

Meillä on tehonnut vuoden ikäisiin taaperoihin keittiönkaappi-innostuksen aikana, että kun lapsi avaa kaapin oven ja olisi aikeissa penkoa, sanotaan että laita ovi kiinni niin taputetaan. Se vie kiinnostuksen toisaalle, kaappi menee kiinni ja lapsi taputtaa innoissaan yhdessä vanhempien kanssa. ;)... (Lisää)

Korvikevauvan "eväät" matkalle

Itselläni on 4kk ikäinen vauva, joka tällä hetkellä syö äidinmaitokorviketta ja lisäksi on nyt aloitettu kiinteät ruuat. Aiemmin stressasin hirveästi siitä, miten syöttää vauva esimerkiksi kaupungilla ollessa; mikroa kun ei ole aina saatavilla ja nälkä saattaa pienelle iskeä ihan yllättäen.... (Lisää)

Nuha ja lääkkeet raskaana

Jos nuha on pitkittynyt yli 3 viikkoa kannattaa käydä lääkärissä ja vaatia punkteerausta. Vältä antibioottien käyttöä viimmeiseen asti. Jos lääkäri haluaa antaa lääkettä pyydä nähdä lääkkeen värikoodi heidän lääketietokannastaan. Jos koodi on vihreä lääke on varmasti turvallinen, jos keltainen niin... (Lisää)