Siirry pääsisältöön

Yritän tulla raskaaksi
Yritän tulla raskaaksi
0 followers
0 questions
85 posts

Onko sinulla kysyttävää käyttäjältä Yritän tulla raskaaksi?

Kirjaudu sisään kysyäksesi Yritän tulla raskaaksi julkisesti tai nimettömänä.

Haalea viiva

Kuukautiset alkoi 7.5 niukkoina, punaista verta tullut. Tein tänään illalla raskaus testin ja noin 2min. Näkyi toinen hyvin haalea viiva jossa oli hyvin vähän väriä. Sitten hävisi pois, mietin voiko taas olla kemiallinen raskaus...

Raskaus oireet?

Minulla on nyt kierto 35, usein kuukautiset myöhässä pcosin takia. Alavatsasärkyä on ollut välillä ja viime viikolla oli usein lämpöä 37. Viime lauantaina tein raskaus testin jossa näkyi haalea viiva mutta sen jälkeen olen tehnyt ainoastaan negatiivisia testejä. Ruoka maistuu... (Lisää)

Miten suhtautua…

Jokainen testi ja jokainen toive turhauttavat vuorostaan kumpikin… Puolivuotta yritystä eikä vieläkään mitään… Lääkäristä eivät anna apua ja itseä alkaa vaivaamaan että kummassa meistä on vika eikö mua vaan ole tarkoitettu äidiksi? Johtuuko muutaman vuoden ikäerosta…Kauvvanko muilla mennyt siihen positiiviseen... (Lisää)

Rokote ja raskaus

Moikka. En tosiaan halua mitään salaliitto teorioita tänne mut olen kiinnostunut tietää kokemuksia jos joku käynny ottaa korona rokotteen ja sen jälkee tullut raskaaksi. Oon ottanu yhden ja miehel 2 ja tuntuu ja nyt tärppäsi. Että oletteko käynnyt ottaa toisen... (Lisää)